Tjoho! Första temainlägget! Spännande! Och det suger en aning! Frågan är – går det trycka in fler utropstecken i ett inlägg? Svaret är: ”JA”!

Ha i åtanke att det här är en heelt ny grej för mig. Me loves the watermarbles out there (jodå, jag är bilingual), men jag inser samtidigt att det enda sättet att bli bra på det är att inte göra annat än att öva, öva, öva.
Alla som känner mig vet att ”tålamod” inte är det första ordet man väljer att beskriva mig med. Inte det andra heller. Eller det tredje. Eller hundratolfte. Så – bear with me.

Alltså – jag älskar den här låten mer än vad jag älskar den här manin. Långfingret och ringfingret belv rätt coolt, men resten skulle jag inte komma undan med i sällskap av andra nagelnördar. Nu hinner ja ginte plocka av det och lägga på nytt eftersom jag ska ”socialisera” ikvöll så det enda jag KAN göra är att kirra högerhanden också. Just in case tänker jag i kväll ikläda mig en urringad top, ha håret utsläppt och bete mig allmänt slampigt. Allt för att ingen ska titta närmre på mina naglar.

Och här är låten på Spotify.

Annonser